Pogoji poslovanja

NAROČILO


• Pri naročilu keramike je za naročeno število kvadratov odgovoren kupec. Prodajalec lahko samo pomaga pri izračunu, vendar za to ni odgovoren. Prav tako je izris lahko le pomoč kupcu, saj ni nujno, da ta določi točne kvadrature keramike, ker je število kvadratov odvisno od različnih dejavnikov, kot je polaganje keramike, rezanje keramike …

• V primeru prevelikega naročila keramike paketov ni možno vrniti.

REKLAMACIJE


• Kupec je ob prevzemu dolžan preveriti ustreznost paketov. Za poškodovane izdelke, ki se poškodujejo med kasnejšim transportom ali pri nepravilnem rokovanju, ne priznavamo reklamacij.
• Reklamacije glede kakovosti, nianse ali neustreznih dimenzij mora kupec prijaviti pred vgradnjo. Proizvajalci keramike izdelujejo keramiko v posameznih serijah, kar pomeni da zaradi tega prihaja do različih ¨šarž¨. To pomeni, da ploščica lahko odstopa po barvi in dimenzije od predhodne proizvodnje. Reklamacija za vgrajene keramične ploščice se ne priznava.
• Pri keramiki, ki je označena kot 2.klasa (mešana klasa) so možne napake in zato je tudi sama cena produkta nižja. Te napake so različne in jih ni možno v naprej natančno izmeriti ali določiti. Te napake so lahko okrušeni robovi, površinske napake na ploščici, dimenzijske napake, vpetost ploščice, itd. Reklamacija za vgrajene keramične ploščice se ne priznava.
• Ob prijavi reklamacije je potrebno obvezno priložiti original račun o nakupu ploščic,
original račun od polagalca storitve polaganja in kartonsko embalažo ter shrani vsaj eno keramično ploščico.

Kupcu se reklamacija ne prizna, če:
• pri vgradnji večjih dimenzij ploščic ni uporabil izravnalnega sistema – to velja za ploščice dimenzij od 40 cm in dalje;
• je nepravilnost na keramičnih ploščicah nastala zaradi njegovega neustreznega ravnanja;
• je keramične ploščice vgradila nestrokovna oseba; • nas ni obvestil za nastali problem preden je vgradila material;
• so bile keramične ploščice uporabljene na drug način, kot je njihov namen;
• niso bila upoštevana navodila in opozorila.

SPLETNA STRAN

Zasebnost in politika piškotkov

PREDSTAVITEV

Lastnik spletne strani in spletne domene www.italko.si je Italko d.o.o., Betettova ulica 1, 8250 Brežice, matična številka: 8034567000 (v nadaljevanju: lastnik)

SPREJEM SPLOŠNIH POGOJEV

Uporabo spletne strani (brskanje, odpiranje povezav, branje vsebine in podobno) in prijavo na spletne novice lastnik šteje kot soglasje obiskovalca spletne strani, da se strinja z navedenimi splošnimi pogoji uporabe. Obiskovalec spletnega mesta je vsaka oseba, ki obišče katerokoli spletno stran na spletnem mestu www.italko.si. Lastnik si pridržuje pravico, da te splošne pogoje kadarkoli, brez predhodne najave spremeni z objavo nove spletne strani. Navedeni splošni pogoji veljajo za celotno spletno stran in vse njene posamezne dele, kot so razdelki, podstrani, v kolikor za posamezni del ni izrecno določeno drugače. V kolikor se s splošnimi pogoji ne strinjate nemudoma prenehajte z uporabo spletne strani.

Lastnik se zavezuje, da bodo veljavni pogoji vedno dostopni na spletnem naslovu www.italko.si.

VAROVANJE IN ZASEBNOST OSEBNIH PODATKOV

Osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, bomo skrbno varovali in ravnali z njimi v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Ko obiščete spletno stran www.italko.si se naslednji podatki (ime ponudnika internetnih storitev, naslov IP – Internet Protocol, datum in ura, ko dostopate do mesta, strani, ki jih obiščete na mestu in naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki bodo varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem in bodo ostali anonimni. Zavezujemo se, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spretne strani ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam, razen v primerih, ki jih določa zakon. 

Vsebina izjave o varstvu osebnih podatkov se lahko kadarkoli spremeni brez vnaprejšnje najave in strinjanja.

PIŠKOTKI

Za potrebe spletnega kataloga www.italko.si uporabljamo naslednje piškotke:

Ime piškotkaNamen piškotka
wc_cart_hash_*Shrani naključno ustvarjeni ključ, ki se uporablja za preprečevanje ponarejenih zahtev.
wc_cart_hash_*Shrani naključno ustvarjeni ključ, ki se uporablja za preprečevanje ponarejenih zahtev.
_gaUnikatni identifikator (Google)
_gidUnikatni identifikator (Google)
_gat*Unikatni identifikator (Google)

ODGOVORNOST

Obiskovalci spletne strani uporabljajo spletno stran, njene podstrani, vsebine in obrazce izključno na lastno odgovornost.

Vse informacije in gradiva na spletni strani so zgolj informativne narave, lastnik se trudi za čim boljšo predstavitev in delovanje spretne strani, ažurnosti in popolnost podatkov, vendar ne prevzema odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in točnosti. Vse informacije na spletni strani se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.  

Lastnik prav tako ne sprejme nikakršne odgovornosti za škodo, ki bo neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti te spletne strani.

Prepovedan je vsakršen poskus namestitve zlonamerne programske opreme oziroma namestitev le-te in namestitev vsiljene pošte, ki bi lahko onemogočala delovanje spletne strani in škodovala drugim uporabnikom.

E-NOVICE

Lastnik obiskovalcem spletne strani omogoča naročilo na elektronske novice. Pri naročilu na le-te se zbira vaš elektronski naslov, ki ga vnesete v spletni obrazec. Lastnik te podatke obdeluje izključno za namene obveščanja in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Podatki o vaši elektronski pošti se shranjujejo dokler se po elektronski pošti ne odjavite od prejemanja elektronskih  novic. Odjavite se lahko kadarkoli z klikom na označeno povezavo, ki jo najdete v prejetih elektronskih novicah. Z vpisom elektronske pošte, ob naročilu elektronski novic, se šteje, da soglašate, da lastnik vaš elektronski naslov uporablja za namene obveščanja in da ste seznanjeni z postopkom odjave od prejemanja elektronskih novic.

CENIK

Vse cene vključujejo DDV.

Prodajalec si pridružuje pravico do spremembe cenika brez vnaprejšnje objave.

AVTORSKE PRAVICE

Lastnik spletne strani si v celoti pridružuje avtorske in druge pravice intelektualne lastine za vsebine spletnega portala v skladu z Zakonom o avtorski in sorodnih pravicah (ZASP).

Kopiranje, distribucija ali preminjanje kakršnih koli informacij brez predhodnega pisnega dovoljenja lastnika strani ni dovoljena. Lastnik si pridržuje pravico, da bo v primeru ugotavljanja kršitev pravic intelektualne lastnine ukrepal proti kršitelju. Lastnik zagotavlja, da z objavo vsebin na njegovi spletni strani niso kršene osebnostne pravice in pravice intelektualne lastnine tretjih oseb.

DODATNA POJASNILA

Vaša vprašanja, pripombe in/ali pritožbe, ki se nanašajo na storitve spletne strani www.italko.si sporočite na elektronski naslov: ales@italko.si oziroma na poštni naslov podjetja Italko d.o.o., Betettova ulica 1, 8250 Brežice.