Entropi Antracite

24,90/m2

Dodaj med priljubljene
Dodaj med priljubljene

Koliko m² potrebujete?
Dodaj 10% rezerve za izrez
   

*Število kosov v paketu:  

1  


Šifra: nosku-915 Kategoriji: ,

Dodatne informacije

Dimenzija

60×60

Namen

Talne

Uporaba

Zunanja

Klasa

2. klasa

Proti drstnost

R11

Kvaliteta

PEI 4

Sestava

Gres

Izgled

Mat

Videz

Kamen

Robovi

Ratificiran

Izvor

Italija

PEI 4 - Spada v kategorijo visoko kvalitetne keramike, ki se lahko uporablja za stene in tudi za tla , kjer je večja pohodna obremenitev in tudi za javne površine (npr. vhodi, javne kuhinje, hotel, trgovine..).


R11 - Ker so bolj grobe in posledično tudi bolj protizdrsne jih uporabljamo predvsem na zunanjih površinah vendar se moramo zavedati, da jih je težje očistiti.


Gres - Kvalitetna keramična ploščica z naravnim videzom se lahko polaga na tla ali steno. Odporna je na zmrzal, temperaturna nihanja in je primerna za talno gretje. Odlikuje jo trdnost in trpežnost na obrabo.


Opis

Življenska doba te keramike oziroma keramičnih ploščic je izjemno dolga. Zaradi debeline 2. centimetrov so plošče izredno trpežne, odporne proti obrabi, zmrzali in na temperaturna nihanja. Keramiko uporabljamo kot kvaliteten nadomestek tlakovcev, pralnih plat ali asfalta.  Polagamo jih lahko enako z lepilom kot običajno keramiko ali brez lepila direktno na travo, pesek, mivko in tudi na dvignjene nosilce (z niveliranimi distančniki lahko izberemo poljubno višino npr. terase…). Ploščice delujejo zelo moderno, barve so izredno obstojne in s časom ne zbledijo. Velika prednost je tudi, da imajo zelo nizko vpojnost kar omogoča boljše čiščenje madežev s ploščic v primerjavi s kamnom, tlakovcev…